zaterdag 14 augustus 2010

Rosacea, een probleem op zich…

Wat het meeste opvalt en vaak ook het grootste probleem als jij last hebt van Rosacea is de roodheid van:
• jouw wangen,
• jouw punt van je neus,
• het midden van jouw voorhoofd,
• jouw kin.


Vaak is de kleur rozerood en soms ietswat paarsrood. Deze roodheid wordt daarbij ook nog eens geaccentueerd door de verwijding van de oppervlakkige bloedvaatjes van jouw huid in jouw gelaat. Bij mildere vormen van Rosacea zijn enkel de roodheid en de vaatverwijding van de wangen zichtbaar. Dit staat bekend als "couperose".

Bij de meest erge vormen van Rosacea zijn er ook rode bulten, (papels) en puisten (rode bulten met gele etterkoppen) op de wangen, de neus en het voorhoofd in het rode huidgebied. Deze puisten komen bij Rosacea minder vaak voor dan bij jeugdpuisten. Deze zwellingen in het gelaat kan voorkomen als er veel papels en puisten zijn. Minder vaak voorkomende verschijnselen zijn branderigheid van de gelaatshuid en blozen bij de minste of geringste aanleiding. Dat kan in gezelschap erg genant zijn.

WAT KAN JIJ ZELF DOEN?Bij de hele lichte vormen van Rosacea heb je alleen last van wat roodheid op de wangen. Veel mensen gaan daarvoor naar een schoonheidsspecialist en proberen allerlei middeltjes van de drogist. Vaak heeft dat een averechts effect. Een milde dag- of nachtcrème werkt soms. Stoombaden en natte omslagen met lauwwarm water worden als weldadig ervaren. Vermijd irritatie van de huid zoals felle kou, gure vochtige wind, overmatig zonnen en rokerige ruimtes.

WAT ZIJN JOUW VOORUITZICHTEN?Rosacea heeft de neiging om iedere keer terug te komen door het aanwezig zijn van diverse factoren. Bij de meeste mensen zal na verloop van de jaren het aantal malen, dat de aandoening opvlamt, minder worden en zal ook de ernst van de opvlammingen afnemen.


* - De “Insider Geheimen” om permanent van je Rosacea af te komen.
* - Hoe je Binnen Enkele Weken weer een Stralende Huid hebt.
* - Hoe dit kan Zonder dure wonder Crémes of Medicijnen…
* - En nog veel, veel meer…

GA HIER DIRECT NAAR DE WEBSITE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten